rifa pyrenees

El número guanyador de la loteria de Reis no ha estat venut, segons ha comunicat Pyrénées Andorra a través del Facebook.

Amb tot, la voluntat és distribuir els beneficis de la cistella entre els clients.

20 comentaris

 1. Si no hi ha guanydor que els donin beneficiència

 2. Hola,de los numeros de loteria de Reyes que llevaba la cesta y que constan en
  la descripcion que Vds,me entregaron al comprar dos boletos en su Establecimiento,tengo tres numeros que han tocado,Pregunta ¿tengo derecho a algo?
  Gracias. Saludos

 3. Això és lo important; la panera d’un centre comercial. No ho és la cagada amb el CDI espanyol que no tansols hipoteca l’entrada d’inversions extrangeres sinó que a més redueix notablement la capacitat recaudatoria del país. Tampoc ho són els nefastos edificis que han guanyat uns concursos amb finalitat d’acontentar un sector crític, ni la massiva entrada de funcionaris, ni l’augment d’obra pública en el darrer exercici, tot això amb finalitat electoral i pagant vots amb diner públic. No. El que és realment important és el collons de panera! Un elevat índex de participació en jocs d’atzar d’una societat va estretament lligada al seu grau de desenvolupament, concretament hi ha una proporció inversa.
  Tenim un greu problema al país, i aquest és la formació acadèmica de la massa electoral. DA, Rosa Ferrer, Pere López, Olga Adellach, Miquel Aleix, això només s’explica des de la manca de maduresa política de la nostra població amb dret a vot.

 4. Alucino. Diuen que ho repartiran i els anomaneu lladres i dieu q es un timo. Personalment Es el primer cop q veig q algú diu q repartirà el premi tot i ni haver guanyat ningú.

 5. Jo he llençat ja els he llençat !!!
  De totes maneres crec que han actuat de lo mes correcte, el proxim any será…

 6. Repartiran el premio con los clientes?? Pues yo quiero los 2 coxes gracias!

 7. Penso que el procés ha estat net i transparent, les crítiques que llegeixo per aquí no són justes. Proposo a Pyrénées que torni a rifar la panera fins que hi hagi guanyador.

 8. repartir el valor del premi per les papeletes venudes! Presentades amb un maxim d dies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada