Les Noves Tecnologies han aconseguit endinsar-se en tots els terrenys de la nostra vida. Molt lluny queden aquells temps en què la tecnologia i la comunicació eren gairebé sinònims. Actualment gran part de les nostres tasques diàries estan relacionades amb la tecnologia.

Una més: encara que no apareix amb grans titulars la indústria dels cosmètics és un dels negocis que més diners mou al món. Els càlculs dels diners que mou aquest sector són astronòmics. A Espanya, per exemple, segons càlculs de l’Associació Nacional de Perfumeria i Cosmètica, anualment el mercat factura 6.600 milions d’euros.

Les Noves Tecnologies no han volgut desaprofitar l’oportunitat d’entrar en aquest suculent mercat. És freqüent veure com les persones que porten maquillatge cada vegada fan servir menys el mirallet portàtil que abans era usat tan assíduament. En lloc d’això hi ha aplicacions que funcionen com un mirall i que serveixen per maquillar-se fora de casa.

No és l’única aplicació cosmètica del telèfon mòbil. Els assistents de bellesa que ens ofereixen com quedaria a la nostra cara un determinat color de maquillatge també s’estan estenent. D’aquesta manera no cal maquillar-se per saber quin maquillatge afavoreix el nostre rostre en temps real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada