La revolució comunicativa: Whatsapp i Line

lineLa veritable revolució en les comunicacions és cosa de fa pocs dies. Probablement quan tirem la mirada enrere dins d’alguns anys, ens adonarem que els serveis de missatgeria gratuïta com Whatsapp o Line han canviat molt més que les nostres vides, han canviat fins i tot la nostra psicologia.

La possibilitat d’estar connectats tot el dia amb els beneficis i inconvenients que això suposa, és el veritable motor d’una nova era. De totes maneres queden alguns passos de progrés per donar: la veritable revolució arribarà amb les trucades de veu totalment gratuïtes i amb la integració de mètodes de comunicació que simulen la realitat al cent per cent.

Fins que arribi aquest moment, hem de conformar-nos amb els missatges gratuïts i amb propostes com la que arriba de la mà de Line a Espanya per Android.

Line Call és un servei que permet als usuaris fer trucades a baix cost a mòbils i fixos a través de l’aplicació sense cost de connexió en més de 200 països. Tal com ha afirmat la consellera delegada de Line Espanya, Sunny Kim, en una nota de premsa, Europa és una regió en la qual es realitzen un gran volum de trucades. És per aquest motiu que Line ha llançat aquesta aplicació de costos veritablement competitius que encara que petit, és un pas més en la història de les comunicacions humanes.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció