La reunió entre l’Executiva i el Comitè de Sant Julià de Lòria de DA congrega una cinquantena de persones

L’Executiva de Demòcrates per Andorra s’ha trobat, aquest dimecres, amb els membres del Comitè Parroquial de Sant Julià de Lòria i els simpatitzants del partit en la tercera cita de la ronda de visites a les parròquies.

Durant l’acte, que ha congregat una cinquantena de persones, el secretari general del partit, Carles Torralba, ha assegurat que el Govern s’ha trobat amb “unes dificultats que no s’esperava” i li ha calgut un any per tal de tenir “tots els informes imprescindibles” per prendre unes decisions “necessàries pel país”. En aquesta línia, el president del partit, Antoni Martí, ha assegurat que les mesures que s’estan prenent han de servir per posar ordre a Andorra.

Els membres de Demòcrates per Andorra han debatut sobre l’actualitat política del país tot fent un repàs del full de ruta del partit. Martí ha assegurat que cal mantenir l’equitat i la justícia en les reformes.

A més, s’ha fet un repàs de la “delicada” situació de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social. Per aquest motiu, cal prendre mesures per tal d’assegurar “no només la meva jubilació, també la dels meus fills”, ha indicat el president del partit. En aquest sentit, els membres de Demòcrates per Andorra han recordat que s’estan fent els canvis indispensables per tal de racionalitzar la CASS.

En la mateixa línia, Martí també ha assegurat que la seguretat social al Principat és molt bona. Així, el president ha explicat el Nou Model Andorrà d’Atenció Sanitària, i ha assegurat que permetrà fer el sistema sostenible, salvaguardant-ne les virtuts mentre se n’eliminen els abusos. L’obertura econòmica també ha estat tractada durant la reunió. Un dels temes que més ha encuriosit als presents ha estat el de les propostes que està impulsant la iniciativa Actua.

Al final de l’acte, el president del partit ha assegurat que “no amagarem el cap sota l’ala perquè sigui el pròxim Govern qui hagi d’assumir aquestes problemàtiques”.

(Text i foto: DA)

3 comentaris

 1. Marc, tots el comentaris que contenen un link necessiten aprovació, és una mesura antispam de publicitat no desitjada que rebem continuament. Disculpa.

 2. Vist que els meus missatges semblen tenir que passar un filtre proideologies, penjo el link on s’ha de passar el filtre i tot seguit el missatge que ha de passar el filtre. Gràcies forum.ad per no vetar i no ser partidista en les vostres informacions.

  Link on abans de publicar un comentari, ha de passar un filtre proideologies:

  http://diariandorra.ad/blocs/gfernandez/2012/10/12/manifestar-se/comment-page-1/#comment-2078

  Comentari que ha de passar el filtre:

  Em sembla que hi ha un error Gabi. Si la dona d’un funcionari té un negoci al seu nom, no pot ser del funcionai. El que està prohibit és que un funcionari tingui un negoci al seu nom, i ara mateix no estic del tot segur, però del que sí estic segur és que el funcionari no pot és rebre una compensació econòmica a canvi d’un treball remunerat que no sigui altre que la nòmina de govern o del comú que correspongui.

  A diferència, és clar, de Srs. Ministres, Srs. Consols, Srs. Consellers Generals entre altres, que aquests sí poden tenir negocis i altres coses similars, i fins i tot que s’aprovin edictes a favor de les seves empreses per part de govern, tot i tenir un càrrec representatiu. La veritat és que no fa molt bona olor tot això oi? Porta a pensar ineludiblement a que per amistat o afinitat, es puguin donar feines públiques a empreses de consellers o altres, parelles de consellers o altres, amics de consellers o altres, familiars de consellers o altres, etc. etc. etc.

  Jo crec que val més fixar-se en aquestes coses que no en tonteries de si la parella d’un funcionari té una empresa, que si a més en dóna feina, doncs millor. Què més dóna si és de la dona d’un funcionari o de Cal Sonaços?

  1. Vaja, quina decepció m’he emportat. Ara resulta que a forum.ad també s’ha de passar un filtre. No, si al final aquests de les manifestacions tindran raó, haurem de sortir al carrer a cridar ben alt.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES