El Govern ha aprovat el reglament regulador de la classificació dels establiments d’allotjament turístic hoteler que afectarà hotels, aparthotels, hostals i residències, i pensions. Els criteris per obtenir una certa classificació s’endureixen respecte als que hi havia vigents des del 2000.

D’aquesta manera, aquesta exigència es trasllada en el fet que es tripliquen els criteris que caldrà complir per tenir una certa categoria i, a més, s’inclou, tal com ja s’havia avançat, la reputació en línia, que pot arribar a suposar fins a una rebaixa del 25% de la nota obtinguda per l’establiment en base als criteris obligatoris i els optatius.

Tal com ha manifestat el ministre de Turisme, Francesc Camp, amb l’aprovació d’aquest reglament es compta ja amb la reglamentació necessària per a la classificació del 94% dels establiments turístic del país. Entre les novetats dels criteris que es tindran ara en compte hi ha aspectes com la netedat i conservació de les infraestructures o que les habitacions tinguin una superfície mínima. També es creen segells diferenciadors per a establiemnts que es dediquin, per exemple, al cicloturisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada