Dijous es va aprovar la nova llei que regularà les relacions laborals entre empreses o administració i els treballadors, i l’hemicicle va ser escenari de les diferències existents entre la dreta (Demòcrates i Liberals) i l’esquerra (El Partit Socialdemòcrata i Socialdemocràcia i Progrès).

Les postures que defensen els uns i els altres són conegudes per tothom i ja s’esperava que durant la sessió volessin alguns ganivets. Un dels que s’ha mostrat més contrari a la Llei, Pere López, no hi va ser present i Rosa Gili va ser l’encarregada per part del PS de repartir, i ho va fer de valent, cap a Espot en especial amb una frase que va fer replicar al Cap de Govern:  “és evident que vostè fa campanya i es veu en tots els actes que fa”.

Martí, que es va queixar dels atacs personals cap al seu delfí, va etzibar-li a Gili una frase que no ha passat gens desapercebuda: “el senyor Pere López, el gran avantguardista dels drets laborals, prefereix anar a la internacional socialista en lloc de defensar els treballadors”. La frase és tota una relliscada, perquè López només hauria d’estar defensant els treballadors en el cas que algú els ataqués i curiosament, és el govern del mateix Martí, qui diu la frase, que ha proposat la llei i l’ha aprovat amb majoria absoluta sense incloure-hi cap de les 35 reserves d’esmena que el partit de López va proposar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada