El projecte de reforma integral del Prat del Colat es va encetar fa uns dies amb la remodelació de la pista esportiva, on s’hi està construint un camp de futbol 5×5, una pista de bàsquet 3×3 i un pumptrack (un circuit per a bicicletes i skates). Aquests treballs quedaran enllestits a finals i juny i la reforma es completarà a partir del setembre, per evitar molèsties durant l’estiu, que és l’època de màxima utilització del parc. En la sessió d’aquest matí s’ha donat llum verda al plec de bases i a la publicació de l’edicte per al concurs nacional per al subministrament i instal·lació dels elements per equipar el parc. L’edicte sortirà publicat la setmana que ve al Bopa.

En aquesta nova fase s’instal·laran els diferents equipaments en diferents zones, dividides per franges d’edat i que inclou un espai per a fer gimnàs a l’aire lliure, que s’espera que sigui molt utilitzat per la gent gran.

Durant el projecte de remodelació s’han tingut en compte les propostes del Consell d’Infants de l’any passat. Recordem que la reforma del Prat del Colat estava inclosa dins el programa electoral. En total s’hi destinaran al voltant de sis cents-mil euros.

D’altra banda, també es renovarà el parc infantil d’Arinsal i es construirà un nou parc a l’urbanització els Oriosos.

En la mateixa sessió també s’ha aprovat el plec de bases per als treballs d’ampliació de la xarxa de pluvials al Camí de Padern, a Anyós. Es tracta del darrer edicte per completar l’operació subsòl, a la qual s’hi destina una important partida d’1,7 milions d’euros.

Pel que fa a inversions,  al setembre començaran les obres d’eixamplament de la carretera secundària d’Anyós. S’ha decidit esperar a finals d’estiu ja que les obres comportaran treballs de perforació importants.

D’altra banda, en les pròximes setmanes s’adequarà un espai d’aparcament al centre del poble de Pal, que tindrà una vintena de places, per donar servei tant als turistes com als veïns. El comú de la Massana procedirà a llogar aquesta zona, després de la rescissió del contracte de l’anterior terreny, ja que considera indispensable que el poble de Pal disposi d’una zona d’aparcament per acollir els turistes que venen a descobrir el romànic.

En la sessió d’avui també s’ha declarat la caducitat de dos plans parcials que els propietaris no havien executat dins el termini previst.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada