Els  funcionaris no podran connectar-se a les xarxes socials en hores de feina. Aquesta és una de les faltes tipificades en el nou règim sancionador amb el qual treballa Funció Pública. Els sindicats acusen el ministeri de voler convertir l’administració en una empresa privada i demanen que els encarregats d’obrir expedients també tinguin responsabilitats.
La reforma de la llei de Funció Pública segueix endavant. L’últim que la ministra Eva Descarrega ha presentant és la modificació del règim sancionador, que ha causat indignació entre els sindicats.

La tipificació de les faltes s´amplia i introdueix conceptes com l´ús de les xarxes socials. De fet, és prohibeix el seu ús en hores de feina.

Els sindicats acusen el Govern de voler convertir l’administració en una empresa privada i han demanat que el règim sigui igual per a tothom, també pels càrrecs directius i comandaments.

Denuncien que les condicions no són les mateixes per a tothom i, per tant, creuen que el nou règim es pot convertir en una “caça de bruixes”. Així doncs, demanen que el càrrec que ha obert l’expedient, si es demostra que no té raó, tingui responsabilitats.

La ministra Descarrega confia a tenir un avantprojecte de llei de la Funció Pública a principi d’estiu, per poder-lo entrar a tràmit aquest setembre.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada