La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha lliurat al president de Caritas Andorrana, Amadeu Rocamora, el xec amb la recaptació fruit de les inscripcions de la 10a edició de la cura popular illa Carlemany, que un any més es destinaran al Banc d’Aliments de l’entitat.

L’edició d’enguany de la cursa popular illa Carlemany es va celebrar el passat 19 de maig i va ser coorganitzada pel Govern d’Andorra i el centre comercial illa Carlemany en el marc del Dia de l’Esport per a tothom. La venda de samarretes solidàries, és a dir les inscripcions a la cursa, han permès recaptar un total de 4.400 euros, dos euros per cada inscripció, que s’han entregat a Càritas.

Des del primer dia que va començar la cursa popular, la més concorreguda del país, els diners recaptats s’han destinat a Càritas Andorra. D’aquesta manera, en els darrers 10 anys s’han entregat un total de 47.600 euros a l’entitat.

El Dia nacional de l’esport per a tothom és una jornada que promou el Govern d’Andorra anualment per impulsar uns estils de vida saludables. L’acte s’emmarca dins de l’Estratègia nacional per la nutrició, l’esport i la salut (ENNES), pensada per fomentar una alimentació sana i per animar els ciutadans a practicar alguna activitat física de manera regular i adaptada a les seves possibilitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada