La rebosteria i la creativitat artística centren els monogràfics del 2014

El Comú d’Encamp ha presentat una programació de monogràfics eclèctica que vol oferir possibilitats per a tots els públics El primer taller tindrà lloc el 27 de març a les 20 hores amb el Cake Pops, que permetrà endinsar-se en el món d’aquestes boletes fetes a mà de pastís barrejat amb diverses cremes.

El monogràfic Delica tindrà lloc el 8 i 9 d’abril a partir de les 20.30 hores i es treballarà amb Les Deliques, uns petits cercles de cristall japonesos que es completaran amb fils per fer complements com polseres.

El 8 de maig serà el torn de la cuina i en especial el Fondant. Els alumnes aprendran a decorar pastissos oferint un acabat professional i a fer servir correctament totes les eines. El 27 i 28 de maig a les 20.30 hores tindrà lloc un curs per realitzar complements a partir del modelatge d’alumini i coure que es dividirà en dos nivells, un bàsic en què es combinarà el coure i l’alumini, i un segon grau en què únicament es treballarà el coure amb minerals.

Els mesos de maig i juny, cada dimecres i divendres, s’oferirà una introducció al dibuix amb un curs de retrat. Els alumnes treballaran amb el carbonet, el pastel i l’ol i per fer exercicis d’esbossos i realització de retrats.

També durant el juny, precisament el dia 5 a les 20 hores, es farà un taller de decoració de pastissos i cupcakes a partir de frosting.

Després de l’estiu, es reprendran els monogràfics amb el curs d’iniciació a l’aerografia.

Cada divendres a les 20 hores es podrà aprendre quins tipus d’aerògrafs hi ha, el seu manteniment, els materials que s’utilitzen i com crear textures i solucionar possibles problemes.

L’oferta encampadana seguirà el 21 i 22 d’octubre a les 20.30 hores amb un taller d’argila polimèrica. L’expressió artística també tindrà un espai el 4 i 5 de novembre a les 20.30 hores amb el feltre modelable, una tècnica que permetrà crear anells, penjolls i arracades.