La reducció de les tarifes d´itinerància d´Andorra Telecom, l´1 de juliol, ha comportat que el nombre de clients que fa servir internet des del mòbil a l’estranger s´hagi incrementat en més d’un 500%.

La companyia preveu, a més, que la xifra d´usuaris continuï creixent.
Des de l´1 de juliol el preu per fer ús de les dades mòbils fora d´Andorra és de 0,05 cèntims el megabyte, quan abans era de 0,95. Un fet que, acompanyat de la rebaixa efectuada en els preus de les trucades i dels SMS, ha comportat un increment del nombre de clients que utilitza el mòbil a l’estranger. Andorra Telecom posa com a referència el vuitè mes del calendari.

“A l’agost del 2015, només uns 620 clients van fer servir les dades fora d’Andorra i aquest mes d’agost han sigut 4.100, és un increment de més del 500%”, explica el director de negociació estratègica d´Andorra Telecom, Carles Casadevall.

Casadevall també assenyala que abans els clients feien servir 40 megues de mitjana i actualment n´utilitzen uns 200, pagant ara un import inferior. Afegeix que les noves tarifes han funcionat, sobretot, per a persones que consumeixen pocs megues i fan estades curtes a l´estranger.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada