La Purito Andorra arriba al topall dels 2.700 inscrits

Arxiu

La 5ª edició de la Purito Andorra, prova esportiva de referència que ha comptat amb la col·laboració d’Andbank des del seu llançament, ha arribat al topall dels 2.700 inscrits fixat per l’edició d’enguany: 200 més dels previstos originalment.

Aquesta fita consolida a la Purito en el seu cinquè aniversari i fa preveure una competició multitudinària el proper 4 d’agost, en que els seus participants pedalaran entre les poblacions de Sant Julià de Lòria i Els Cortals d’Encamp.

Aquest 2019 la prova comptarà a més amb un planter estel·lar de VIPS del món de l’esport. A més de la presència del propi Joaquim “Purito” Rodríguez i la ja anunciada del guanyador del Tour de França de 1988 Perico Delgado, faran travessia el medallista olímpic a Atenes 2004 José Antonio Hermida, el 26 cops campió del món de trial Toni Bou, el segon classificat al Tour de França de 2002 Joseba Beloki, veterans com Ángel Edo o bé Javi Sancho, humorista resident a Andorra i col·laborador habitual de Santi Millán y José Corbacho.

Andbank ha anunciat també el sorteig d’una bicicleta gentilesa del fabricant Kanaola, obert a la participació tant dels corredors com de tots els clients de l’entitat, que tenen a la seva disposició les butlletes a la seva xarxa de 9 oficines a Andorra.

El guanyador s’anunciarà al village de la prova, que s’instal·larà durant el proper dissabte 3 d’agost a Plaça Germandat de Sant Julià De Lòria i que romandrà obert de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores.

En el seu context, els participants a la Purito Andorra podran recollir els seus dorsals al Centre Cultural i de Congressos Lauredià annex i gaudir de 20 stands dels diferents col·laboradors i patrocinadors de la prova. Els clients d’Andbank podran accedir a més a un lounge privat.

L’anunci del guanyador del concurs es farà durant el tradicional briefing a càrrec de “Purito” Rodríguez y de l’humorista Javi Sancho, que començarà a les 18:30h, que enguany comptarà amb la intervenció d’en Perico Delgado i que Andorra Televisió retransmetrà en streaming a través de la pàgina web i en diferit a través de la seva senyal en un espai patrocinat per Andbank.

El suport d’Andbank a la Purito s’enquadra en l’aposta de l’entitat per l’esport andorrà, que té el seu reflex no només en la prova ciclista, sinó en el seu suport al Comitè Olímpic Andorrà (COA), a l’equip d’esquí de fons de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) o a la Federació Andorrana de Natació (FAN).

TOTES LES NOTÍCIES