cues2La Puríssima s´ha tancat amb balanços sorprenents i un dels més visibles ha estat a les carreteres. Feia 9 anys que no es registraven cues fins tan tard a la nit, i és que han entrat uns 7.000 vehicles més del previst inicialment, que eren 49.000. En les properes hores cal fer atenció a les carreteres perquè es preveu una nevada que s´estendrà a tot el país acompanyada de vent, la qual cosa pot dificultar la conducció.

Cues, cues i més cues. Aquesta ha estat la tònica de sortida per la frontera del riu Runer aquest cap de setmana. S´han superat les previsions. De fet, des del 2005 que no es registraven retencions fins a altes hores de la nit.

Han estat quatee dies sense incidències destacades, tan sols les cues que es van generar a l´accés a pistes dissabte a causa de les nevades, que s´han reactivat i que es preveu que en les properes hores s’estenguin a tot el país; a més, vindran acompanyades de fort vent, que pot dificultar la conducció.

Aquesta tarda les càmeres de Mobilitat mostraven carreteres blanques a la part nord del país, per a alguns una distracció, com el conductor d´aquest vehicle a Envalira que pensant que no el veien ha aprofitat per fer unes virolles enmig de la calçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada