A partir d’aquest dijous 23 d’abril es podrà consultar i descarregar de forma gratuïta el número 18 de la publicació anual de la Biblioteca Nacional, Ex-libris Casa Bauró: Fulls de Bibliografia. Es trobarà disponible a l’adreça:

http://www.cultura.ad/publicacions-mes-cultura/ex-libris.

La presentació tindrà lloc el dimecres dia 22 d’abril, a les 20 hores, a la Biblioteca Nacional Casa Bauró, i serà a càrrec de l’historiador David Mas i de l’artista Sergi Mas.

La publicació, creada el 1998, conté el recull de la bibliografia anual d’Andorra, articles sobre els volums més curiosos i significatius del fons de la biblioteca, i els resums de les conferències dutes a terme durant l’any agrupats en cinc seccions: les golfes, la sala de més amunt, el soler, el rebost i els hostes.

Enguany la bibliografia recopila 500 referències, 405 de les quals corresponen a publicacions impreses o editades a Andorra i 95 a les impreses o editades a l’estranger l’any 2014.

Els articles d’enguany tracten sobre la situació de la dona andorrana al segle XX, la fauna i la mitologia al Pirineu, la revolució del llibre electrònic, Norbert Orobitg Carné, i Tony Rossell i la introducció del Hung Gar Kung Fu a Andorra.

Amb motiu del centenari del naixement del Norbert Orobitg Carné, Sergi Mas dedicarà unes paraules al record d’aquest pintor, escriptor i mestre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada