La proposta ‘Música a la tassa’ de l’Ordino Clàssic torna aquest cap de setmana

La proposta ‘Música a la tassa’ del festival Ordino Clàssic arriba de nou aquest cap de setmana. S’oferirà un concert que tindrà lloc el dissabte 12 de gener, als apartaments Annapurna d’Ansalonga, a les 18 hores, i anirà a càrrec de l’Orquestra de l’Institut de Música del comú d’Andorra la Vella, dirigida pel concertino director Jordi Albelda.

L’orquestra interpretarà set peces musicals. El recital s’iniciarà amb la ‘Suite Old-Bachelor’, de Henry Purcell, i la seguirà el primer moviment del ‘Concert de La Menor’, d’Antonio Vivaldi, amb Minerva Albelda com a solista. La tercera peça que interpretarà l’orquestra serà les ‘Miniatures’, de Wolfgang Amadeus Mozart, i tot seguit l’’Andante festivo’, de Jean Sibelius; la ‘Suite del dia’, d’Hilary Burgoyne, i la ‘Suite Celta’, de Joan Alfaras. El concert el tancarà el tema ‘Amélie’, de Yann Tiersen, amb Gautier Blanchard com a solista a l’acordió.

Amb el cicle ‘Música a la tassa’ els alumnes de les escoles de música d’Andorra i les corals infantils tenen l’oportunitat de demostrar el seu talent en el que serà un dels seus primers escenaris. Aquestes actuacions tenen lloc en espais hotelers de la parròquia d’Ordino i l’objectiu és que els turistes que s’allotgen a l’hotel puguin gaudir d’una tassa de xocolata calenta acompanyats de música en directe.

El dissabte 2 de març, es farà el darrer concert del cicle ‘Música a la tassa’ i els intèrprets seran els alumnes de l’Escola de Música Moderna d’Andorra.