La propietària de cometoandorra.ru vol oferir experiències de luxe per als russos

La propietària del domini www.cometoandorra.ru , Stéphanie Steinbrecht-Aleix, ha explicat el projecte que vol treballar amb el web que Andorra Turisme havia presentat dins la campanya d’hivern però no havia adquirit. Steinbrecht-Aleix ha indicat que ha contactat amb l’aeroport de la Seu d’Urgell i que s’estan buscant brokers de jets privats per a portar turistes russos i oferir-los experiències de luxe al Principat. Així mateix, ha afirmat que després de comprar el domini i fer-ho públic sense que des d’Andorra Turisme hagin contactat directament amb ella, creu que ha de ser conseqüent i continuar endavant amb la iniciativa. Amb tot, manté que no vol fer la competència a la societat pública de turisme sinó que poden treballar plegats i buscar ofertes complementàries.

Stéphanie Steinbrecht- Aleix és la propietària del domini www.cometoandorra.ru, un dels portals que Andorra Turisme va presentar per promocionar la campanya d’hivern, però que no va adquirir En informar-se sobre la campanya va descobrir que el portal estava en venta i va decidir comprar-lo i fer-ho públic ‘per una qüestió de transparència’.

Considera també una ‘cagada monumental’ el fet de que ni Bassat Ogilvy ni Andorra Turisme hagin passat un control rigorós de la campanya abans de presentar-la al públic i afirma que per ara no s’han posat directament en contacte amb ella per recuperar el domini o valorar les diferents opcions.

Tot i que ha reconegut haver tingut almenys una oferta d’uns inversors afirma que l’objectiu del web és obtenir repercussió per tota Andorra i no per un producte o un servei en concret del país.

El projecte amb el web cometoandorra.ru segueix endavant, ha anunciat la fundadora del gabinet de premsa Comunica.ad, i és que creu que Andorra és el millor après-ski del món i que, per tant, s’hi poden fer moltes coses.

Una de les propostes que ja ha llançat des de la xarxa és l’ús d’un prescriptor de marca que, en relació amb el mercat rus podria ser Irina Shayk o Dasha Kapustina. De fet, amb aquesta darrera ja hi ha contactat, com també ho ha fet amb l’aeroport de la Seu per estudiar la possibilitat de fer-hi aterrat vols privats.

De fet, la propietària de la web ha manifestat que estan preparant una plaqueta comercial que faran arribar a tot el sector empresarial d’Andorra per buscar suports per al projecte. L’objectiu principal és oferir ‘paquets especials d’experiències que es puguin viure a Andorra’, ha afirmat.

Es tracta d’un producte compatible i complementari al d’Andorra Turisme, que es podria traduir per exemple en vols des de Sant Petersburg fins la Seu d’Urgell i transport cap a al Principat. Per a fer-ho busca la col·laboració de brokers de jets privats i també la d’empresaris del país per oferir ‘un nou enfoc del turisme centrat en el luxe’.

Steinbrecht- Aleix ha assegurat que si ha arribat fins aquí ha de ser conseqüent i continuar i ha indicat que està treballant per desenvolupar les ofertes per al mercat rus de luxe per aquesta mateixa temporada d’hivern.

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES