xtremL’organització de la X-TREM Challenge ANDORRA ha decidit, després de fer balanç de la prova de l’any passat, ajornar la competició de més renom de la COPA TT d’ANDORRA fins a la propera temporada (2015).

La gran magnitud que ha aconseguit la X-TREM Challenge de Sant Julià de Lória a nivell internacional, ha fet que els responsables de l’esdeveniment no tinguessin altre opció que plantejar-se una nova estratègia organitzativa per poder fer front, de manera efectiva, a totes les necessitats que requereix aquesta cursa.

Malgrat la baixa de la seva prova més emblemàtica, l’Automòbil Club d’Andorra contínua treballant en la confecció del calendari 2014 de la COPA TT d’Andorra. Els esforços es destinen principalment a localitzar escenaris que reuneixin les millors condicions per dur a terme aquest tipus de curses i, a poder ser, en el format de dues jornades de competició. Aquesta modalitat es va plantejar per primera vegada en la prova de la Massana de la passada temporada i va tenir una gran acceptació per part dels participants i aficionats.

(Text: Fotoesport)

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada