Estar en el top12 de la classificació de les mànegues qualificatives i poder disputar una de les semifinals, era l’objectiu d’Albert Llovera a Spa-Francorchamps, en la disputa del segon meeting del Campionat del Món de Ralluycross 2019.
En aquesta ocasió, Albert es va quedar a les portes de les semifinals, malgrat millorar de manera regular i progressiva els seus registres, en cadascuna de les 4 mànegues qualificatives disputades.

El cap de setmana en l’escenari belga es presumia complicat i, en aquest aspecte, no va defraudar a ningú dels presents, aquest era el comentari de Llovera sobre el tema: A part de la dificultat lògica d’enfrontar-te a un escenari que no coneixes, cal afegir una climatologia molt variable que va obligar als tècnics de l’equip (PCR Sport) a un treball intens en el box.
L’asfalt de Spa va estar en alguna mànega molt mullat, després deixava de ploure, s’assecava i la pròxima sortida a pista era sobre asfalt sec. Així doncs, els canvis de reglatges van ser constants i sempre esperant fins a l’últim instant per a sortir en les millors condicions.
A més Albert, afegia: Al final de la jornada del dissabte, semblava que les semis les teníem a l’abast de la mà, però en la continuació un toc amb un rival en la Q3 i algun lapsus meu amb el fre de mà en la Q4, van provocar, en tots dos casos, la pèrdua definitiva de contacte amb els rivals.

Per a seguir progressant de manera constant, el pilot d’Andorra la Vella s’està plantejant la possibilitat d’escurçar els períodes de falta d’activitat en el mundial, amb la disputa d’alguna carrera en el bressol del Rallycross, és a dir Suècia. Aquestes eren les seves paraules: Estic comentant aquesta possibilitat amb l’equip suec, Olbsbergs MSE, que s’encarrega del desplaçament de la nostra logística en les proves de mundial i a més ens dóna suport tècnic. Intentarem competir en una prova del campionat suec abans d’acudir a la següent cita del RX2.
A més aquest meeting es disputaria en el traçat de Höljes, escenari que acollirà la prova del mundial del país escandinau a principis de juliol.

El marge de què disposa Llovera per a decidir si competirà a Suècia, no li permet massa dubtes. Cal tenir en compte que els pròxims dies, 24, 25 i 26 de Maig, és a dir dins de 15 dies, tindrà una nova cita (la tercera) del Campionat del Món de Rallycross 2019 en el circuit de Silverstone (Gran Bretanya).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada