La mestra d’Escaldes rep un informe favorable ‘amb recomanacions’ i pot exercir el curs vinent

La professora de l’escola espanyola d’Escaldes-Engordany que va rebre un informe desfavorable per la seva manera d’ensenyar i que l’obligava a deixar d’exercir en el centre docent, ha rebut aquesta setmana la resolució que ha pres el Ministeri d’Educació espanyol sobre el seu cas. L’ambaixador espanyol, Alberto Moreno, ha confirmat  que l’informe emès des del Ministeri és ‘favorable amb recomanacions’ i que, per tant, ‘podrà continuar exercint’ com a mestra al centre escaldenc durant el curs vinent.

Les mares i pares d’alumnes i exalumnes de la professora, Nati Sánchez, s’havien mobilitzant des del moment que es van assabentar de l’avaluació negativa feta després d’una inspecció educativa. També els sindicats d’ensenyament espanyols havien manifestat el suport a la professora.

El Ministeri d’Educació del govern espanyol, després de les informacions que van aparèixer als mitjans de comunicació sobre la intenció de retirar-li del seu lloc de treball, va manifestar, mitjançant un comunicat, que la decisió encara era preliminar i que no venia motivada pel fet que la docent ‘ensenyi massa als alumnes’. Asseguraven que l’informe era negatiu perquè la docent no complia els objectius ni la metodologia necessària en l’educació infantil. La notícia de la resolució final que manté la professroa al centre docent per al proper curs l’ha desvetllat aquest divendres a la tarda El Periòdic d’Andorra en la seva versió digital.

1 comentari

  1. Ahora que todos se le han tirado encima para chuparles la sangre es cuando se retractan y hacen lo que deberian haber hecho desde un principio.

    Felicidades a la profesora, muy mal por todo el ministerio, y ya va otro que no vale nada.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES