“La Princesa i el Pèsol”, demà al Teatre Comunal

Aquest dissabte 21 d’abril, al Teatre Comunal d’Andorra la Vella hi tindrà lloc la representació del segon espectacle del cicle Espectacles Infantils, programats per la Conselleria de Cultura per al mesos de març, abril i maig del 2012. Les funcions començaran a 17.30 hores i a les 18.00 hores

En aquesta ocasió, els infants i els seus pares podran gaudir d’un espectacle de titelles, “La Princesa i el Pèsol”, amb música en directe, que presentarà la companyia Festuc Teatre, apte per a tots els públics, a partir de 3 anys, i que transportarà els espectadors a un món ple d’aventures i de fantasia.

“La princesa i el Pèsol” és l’adaptació d’un conte de Hans Christian Andersen. Els personatges prenen vida en un taller de titelles.

La protagonista, Amira, filla del Rei Mustafà d’Aràbia, pretén fugir per evitar que el seu pare la casi amb un sultà que no coneix.

El príncep Arnau viu una experiència similar, ja que la seva mare l’obliga a casar-se amb la noia que sentí la presència d’un pèsol amagat a sota del gruix de 7 matalassos. El destí farà que l’Amira i l’Arnau es coneguin…

“Diuen que una princesa no plora mai, ja que li podria caure la corona… Que és tan sensible que pot notar un pèsol sota de 7 matalassos i que desperta tanta tendresa que fins hi tot un pirata moriria de tristesa.

Però també diuen que no hi ha un tresor més gran que robar-li el cor a una princesa…”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.