El Departament d’Ensenyament Superior i Recerca del Ministeri d’Educació i Joventut ha organitzat la primera Trobada de Joves Investigadors d’Andorra el 23 de desembre vinent. Impulsar i promocionar activitats vinculades a la recerca és un dels objectius que es promouen des de l’Àrea de Recerca del Departament d’Ensenyament Superior i Recerca.

En aquesta línia, i amb la voluntat de reconèixer la tasca que desenvolupen els investigadors del país, s’ha organitzat, per primera vegada, la trobada de Joves Investigadors d’Andorra. En tractar-se del primer encontre d’aquestes característiques s’ha treballat en una fórmula molt participativa, i s’ha tingut en compte un concepte de joves molt ampli, que inclou tant als investigadors novells que han iniciat recentment l’activitat de recerca –tinguin l’edat que tinguin–, i investigadors joves d’edat.

Aquest acte neix amb l’objectiu de generar sinèrgies i col·laboracions entre la comunitat investigadora, tenint el compte els joves investigadors que viuen al país, i també els investigadors d’Andorra que s’estan formant o que treballen a l’estranger.

La trobada està pensada per donar la màxima visibilitat i reconeixement a la tasca que duen a terme els investigadors del país, actors que, sens dubte, són els generadors de nou coneixement i que poden impulsar importants canvis beneficiosos per a la societat i per al desenvolupament d’Andorra.

La trobada s’organitza en dos blocs diferenciats: Durant la primera part de la trobada els investigadors es reuniran per àmbits temàtics afins en sessions paral·leles. Aquestes sessions seran moderades per un coordinador/a amb l’objectiu de reflexionar i debatre al voltant de la recerca.

La segona part de la trobada s’iniciarà amb la presentació, a càrrec dels coordinadors/es, de les conclusions de les reunions per àmbits temàtics, i continuarà amb la conferència plenària a càrrec del Doctor Ramon Vilallonga, Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb el títol: “Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix” en la que exposarà la seva trajectòria i experiència en el camp de la investigació científica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada