La primera edició dels ‘Premis El Temps de les Arts’, a través de l’Instagram de Patrimoni Cultural

Reunió telemàtica del Consell Assessor de Patrimoni Cultural
Reunió telemàtica del Consell Assessor de Patrimoni Cultural. Foto: Govern

El Departament de Patrimoni Cultural del Ministeri de Cultura i Esports difondrà la primera edició dels ‘I Premis El Temps de les Arts de manera virtual. El certamen té l’objectiu d’estimular la cultura d’innovació en els territoris de llengua catalana i reconèixer el talent de creadors i projectes realitzats en cinc àmbits artístics: Arts visuals, Arts escèniques, Música, Arquitectura i Patrimoni.

Els premis reconeixen la participació i les iniciatives sorgides de tots els territoris, de pobles i ciutats, sigui quina sigui la seva dimensió. A més, en un moment d’excepcionalitat com el present, també es valoraran aquelles iniciatives creatives i innovadores que s’han sobreposat amb una resposta positiva a les dificultats fruit de la crisi de la COVID-19.

Així, es realitzarà una publicació continuada a l’Instagram de Patrimoni Cultural de les bases per poder participar-hi. Cada dilluns i divendres des del 23 de novembre de 2020 fins el 15 de gener de 2021, es compartiran les modalitats de participació, el jurat que hi participa, els premis que es lliuraran i la proclamació dels premis.

El Temps de les Arts és una proposta que pretén cohesionar a escala territorial i fer de catalitzadora de totes les arts, que retrata la constant transformació i regeneració de tot el sector cultural i artístic, el traspàs generacional i un canvi de paradigma en un món globalitzat.

TOTES LES NOTÍCIES