encants-vintageLa  recaptació obtinguda durant l’obertura dels Encants ‘vintage’ els passats dies 8 i 9 de novembre ha estat de 13.763 euros, segons informa el Comitè d’Andorra d’Unicef, que dedicarà els diners als seus projectes a la República del Congo. Moltes persones i empreses han col·laborat en aquesta primera edició ‘vintage’ dels Encants, donant serveis o articles de moda tant nous com de segona mà per vendre o comprant durant els dos dies que han estat oberts.

La primera edició dels Encants ‘vintage’ ha aconseguit una recaptació de 13.763 euros, que aniran destinats als projectes d’Unicef Andorra a la república del Congo. Els Encants ‘vintage’ ha estat una versió curta, exclusivament amb roba i complements, del tradicional mercat dels Encants que Unicef Andorra organitza des de fa 15 anys. La valoració que es fa és molt positiva ja que ha tingut molt bona acollida entre totes les persones que hi han passat i que han fet alguna compra. Hi havia molt per triar ja que hi havia prop de 1.000 articles a la venda, des de bosses de mà a vestits de festa passant per ulleres, cinturons, abrics i roba de tota classe de primeres marques a preus molt assequibles.

A més, una part dels articles que no s’han venut aquests dies es podran trobar al Encants que s’obriran el proper 22 de novembre al carrer de la Sardana, 26, a Andorra la Vella, i que estaran oberts fins el 16 de desembre. Atesa la bona acollida rebuda i el resultat obtingut, no es descarta repetir l’edició ‘vintage’ en un futur.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada