Durant tots els períodes de vacances escolars, els comuns d’Ordino i la Massana organitzen activitats per als joves de forma conjunta. La pròxima acció serà la Primavera Jove, que tindrà lloc la setmana que ve. Pel dimecres, 18 de maig s’ha programat una sortida a Santa Coloma per jugar a paintball. L’activitat es farà d’11 a 13 h i el punt de trobada seran els centres joves de les dues parròquies. Per a les tres propostes cal fer la inscripció prèvia.

Dijous, 19 de maig, es farà una competició de wii, que anirà seguida d’un berenar, al Punt 400 de la Massana, a l’edifici Els Arcs. La tercera proposta, divendres 20 de maig, consisteix en una sortida al Palau de Gel, per patinar i realitzar altres activitats que proposa el centre.

Les conselleres de joventut de les dues parròquies, Vanessa Fenés i Natàlia Cusnir han remarcat que es tracta d’una jornada de diversió i que s’han tingut en compte els gustos dels joves a l’hora d’elaborar el cartell. S’espera una participació d’una cinquantena de joves.

Les inscripcions ja estan obertes s als punts joves de les dues parròquies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada