La Casa de la Vall ha acollit, aquest dijous, Dia de la Constitució, la tradicional sessió de Consell General, on les conselleres generals Patrícia Riberaygua i Olga Gelabert han presentat els informes de les comissions del Consell General a l’OSCE i l’AFP. La sessió, que ha tingut lloc a les 18 hores, s’ha celebrat, com és habitual, amb les vestimentes tradicionals. Després de la sessió ha tingut lloc la tradicional fotografia de grup a les escales.

La consellera general demòcrata i presidenta de la delegació andorrana a l’Assemblea Parlamentària de la Francofonia, Patrícia Riberaygua, ha exposat la participació que han tingut en les diferents reunions de l’AFP durant l’any. Riberaygua ha assenyalat les reunions més importants a les que han assistit i ha agraït la seva feina i col·laboració a les conselleres Sílvia Calvó i Rosa Gili, membres de la delegació, i a Mariona González que també hi ha col·laborat.

Pel que fa a la delegació andorrana a l’OSCE, Olga Gelabert, ha exposat l’informe pertinent, i ha destacat que aquest any s’ha pogut comptar amb un nou estat membre, que és Mongòlia. Ha explicat que la feina a l’OSCE ha estat marcada per la situació de crisi, i també ha assenyalat la tasca que es fa des de l’organisme per a l’observació dels processos electorals. Ha subratllat, com a especialment significatius els processos de Bielorússia, Ucraïna, Rüssia i Estats Units, però ha assenyalat que Andorra no ha participat en l’observació de cap d’ells.

Després de la presentació d’ambdós informes, ha tingut lloc la tradicional fotografia de grup a les escales.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada