El  taller ‘Actitud i presència escènica’, a càrrec de l’actor, director de teatre i professional vinculat al projecte social de la Fundació ONCA, Joan Hernández, ha estat el primer taller formatiu de la temporada 2017. L’activitat realitzada a La Trapa del Centre Cultural i de Congressos Lauredià s’ha dividit en quatre sessions adreçades a petits, joves i adults. Hernández ha explicat que “estem molt contents perquè hem tingut molt bona participació i hem hagut de limitar el nombre d’inscripcions perquè teníem molta gent interessada”.

La temporada formativa de l’ONCA ha donat el tret de sortida aquest dissabte amb el taller ‘Actitud i presència escènica’, a càrrec de l’actor, director de teatre i professional vinculat al projecte social de la Fundació ONCA, Joan Hernández, on els assistents han après diferents tècniques i exercicis per millorar la seva presència artística.

L’activitat realitzada a La Trapa del Centre Cultural i de Congressos Lauredià s’ha dividit en quatre sessions, una per als infants de 6 a 9 anys, una altra adreçada als nens i nenes de 10 a 12 anys, una sessió destinada als joves de 13 a 18 anys, i una darrera per a adults. Hernández ha destacat la bona acollida del taller i ha assegurat que “estem molt contents perquè hem tingut molt bona participació i hem hagut de limitar el nombre d’inscripcions perquè teníem molta gent interessada”.

En total, més d’una cinquantena de persones han gaudit del taller que segons Hernández té la vocació “d’ensenyar a transmetre un missatge de la forma indicada“. A més, l’actor també ha explicat que “mitjançant el joc del teatre i la improvisació es donen una sèrie d’eines perquè tothom pensi com fa les coses, sempre d’una forma subjectiva amb petites reflexions”.

El tallerista també ha destacat que “estic molt content que aquest taller vagi a càrrec de l’ONCA perquè així no només arribem als actors i tenim un ventall més ampli de públic i persones interessades”. A més, Hernández ha reconegut que “un professor, un músic o un ponent són emissors que poden aprofitar aquests exercicis teatrals de forma subjectiva”.

La 24a Temporada de la Fundació ONCA també comptarà amb diferents activitats relacionades amb la formació, com per exemple el pròxim dijous 30 de març amb un taller de ‘Percussió corporal’ a càrrec de Santi Serratosa, el 2 de maig amb el taller musical ‘Com sona’ amb Pep Gol i per últim, els dies 7 i 8 d’octubre serà el torn del taller de Vika Kleiman sobre ‘L’art del moviment, la consciència i l’expressió’.

(Text i foto: ANA)