La presència a la 35a Setmana del llibre en català de Barcelona es tanca amb un balanç positiu

La  participació andorrana a la 35a Setmana del llibre en català celebrada a Barcelona es tanca amb un balanç positiu. S’han venut un total de 196 llibres de 158 títols diferents.

Així mateix, les vendes aconseguides corroboren la importància de realitzar de manera acurada una tria dels llibres portats a la Setmana.

Els títols més venuts han estat “La Clara i la sopa de lletres” d’Albert Villaró, d’Aloma Edicions amb 8 exemplars; “Història d’Andorra en 11 claus” d’Oliver Vergés, d’Anm Edicions amb 8 exemplars; “La Marmi i el curiós barret” de Susanna Isern, d’Editorial Andorra, amb 7 exemplars; i “A l’ombra del solstici” de Manel Gibert, d’Editorial Andorra amb 6 exemplars venuts. També es destaquen les vendes del disc “Andorra Cançons de vetllades vora el foc” d’Artur Blasco editat per la Societat Andorrana de Ciències, amb 4 exemplars venuts.

L’altre aspecte altament positiu de la presència andorrana i pirinenca a la Setmana del llibre en català ha estat la bona acceptació de les activitats proposades per donar a conèixer tant la producció editorial d’Andorra i del Pirineu, com dels escriptors en la jornada dedicada a les presentacions del Pirineu el 9 de setembre. En ella hi van ser presents 11 autors: Joan Obiols, Josep Mª Ràfols, Jordi Romeu, Miquel Alet, Alfred Pérez-Bastardas, Joan Peruga, Agustí Franch, Manel Gibert, Xavi Casals, David Gálvez i Antoni Caus, i Vicenç Villatoro.

L’estand conjunt del Ministeri de Cultura, Joventut i Esport, l’Associació d’Editors d’Andorra, i l’Associació Llibre del Pirineu oferia 212 títols diferents (uns 19 menys que l’any 2016) dels editors següents:

Editorial Andorra (38 títols)
Govern d’Andorra (10 títols)
Editorial Límits (13 títols)
Col·lectiu Portella (11 títols)
Consell General (9 títols)
Institut d’Estudis Andorrans (5 títols)
Editorial Mesclant (4 títols)
Anem editors (7 títols)
UDA (3 títols)
Aloma (3 títols)
Societat andorrana de Ciències (7 títols)
Edicions del Diari d’Andorra (5 títols)
Altres (18 títols)
Editorial Salòria (38 títols)
Editorial Piolet (16 títols)
Pagès editors (24 títols)
Editorial Entrecomes (1 títol)

Foto: SFG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.