La  direcció de la Poste ha confirmat que a llarg termini preveu que només es mantingui l’oficina central d’Andorra la Vella. Les oficines parroquials s’aniran tancant progressivament a mesura que es jubilin els empleats actuals. La intenció és que el servei el proporcionin els comuns, que rebrien una compensació per part de l’empresa.

El procés de racionalització de les oficines de la Poste a Andorra és el mateix que ja du a terme a França, on es tanquen les que no tenen gaire activitat. Només hauria de quedar, doncs, la d’Andorra la Vella i el servei a la resta del país es mantindria en dependències públiques. De fet, fa 10 anys va tancar el despatx de Sant Julià i l’any passat el de Canillo. L’1 de setembre ho farà el del Pas de la Casa.

Bernard Vives, director de la Poste a Andorra, ha explicat que estan negociant amb el comú d’Encamp una solució similar a la de Canillo. És a dir, que el servei postal es dugui a terme a l’oficina de turisme local i amb personal del comú, i que aquest rebi una compensació econòmica per part de la Poste.

Vives ha assegurat que l’usuari no ha de notar cap canvi ja que el servei es mantindrà com fins ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada