“La porta musical” guanya el Concurs de Cartells del FeMAP 2017

El  Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ja té cartell per a la seva edició del 2017. Després de la preselecció dels finalistes, portada a terme a través de les votacions populars i del comitè tècnic, un jurat especialitzat ha escollit el cartell que anunciarà el festival per a la seva propera edició. Es tracta de “La porta musical” de l’artista andorrà Joan Pau Casado. L’any passat, per altra banda, el cartell guanyador també va provenir d’Andorra.

Entre els finalistes destacava aquest cartell, tot i que també altres com “Inspiració música antiga”, “La muntanya i la música”, “Sota les estrelles”, “Tornant enrere en el temps a través de la música” i “FEmposterMAP”.

Per a l’elecció del nou cartell, un jurat compost per diversos especialistes ha tingut en compte criteris d’originalitat, de composició, d’impacte visual, de claredat del missatge i l’ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i iconografia. Enguany, els membres del jurat han estat el dissenyador d’Andorra i guanyador del concurs del 2016, David Casasayas; el director adjunt de Música i Cultura Popular de la Generalitat Valenciana, Leonardo Marqués; la regidora de Cultura i Festes de Berga, Mònica Garcia; la membre de Mostremp Marina Roman; la responsable d’imatge del FeMAP, Patrícia Márquez, i la dissenyadora de la Pobla de Segur i guanyadora del concurs del 2015, Creixell Solduga.

El FeMAP va rebre diferents propostes d’artistes dels Pirineus, en un concurs que cada any busca estimular la creativitat i el foment de les obres dels seus participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *