Reforç de la vigilància entorn dels centres escolars després de detectar-se la presència d’un vehicle a Sant Julià de Lòria i a la zona escolar de la Margineda que va intentar fer pujar a alumnes. La policia està investigant els dos casos i demana prudència.

La policia ha intensificat la vigilància al voltant dels centres escolars després de tenir coneixement que en dues ocasions i en dues escoles diferents un vehicle hauria entrat en contacte amb alumnes per convidar-los a pujar-hi.

El primer cas s´hauria produït en la zona escolar de la Margineda i, segons ha confirmat la policia, s’està investigant des del primer moment ja que es va fer un requeriment al cos d’ordre per informar del que havia passat.

El segon cas s´hauria produït divendres a Sant Julià de Lòria fora de l´horari escolar quan un nen, d´uns deu anys, va ser convidat pel conductor d´un vehicle amb matricula espanyola a pujar-hi. El nen hauria marxat corrents amb el grup que l´acompanyava. El ministeri d´Educació va confimar que tenia coneixement del cas i que s´havia informat a la policia, que ho està investigant. Aquest cas va sortir a la llum pública ahir a través de missatges telefònics en cadena, un fet que va provocar l´alerta de moltes famílies.

Des de la policia s´ha demanat prudència. S´assegura que estan a sobre de tots dos casos, que s´estan investigant i que s´han pres les mesures adients. Per aquest motiu es demana que no es creï una alerta excessiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada