sancions-policia

El  Departament de Policia reclama a través del Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) del dia 7 de setembre un total de 13.107 euros en multes -que van dels 24 als 120 euros- a 280 conductors, derivades de la comissió d’infraccions a l’article 5 el Codi de la circulació (excés de velocitat), constatades per l’aparell de control a través del radar. Les sancions corresponen als mesos de juny, juliol i agost i es notifiquen mitjançant el BOPA davant la impossibilitat de procedir a la notificació personal.

La Policia reclama a través del BOPA 13.107 euros en sancions per excés de velocitat dels mesos de juny, juliol i agost. D’acord amb l’establert a l’article 2 del Reglament regulador del procediment relatiu a les sancions governatives imposades pel Departament de Policia per infracció de les normes de circulació, les persones esmentades disposen d’un termini de 10 dies hàbils a comptar de l’endemà de la data de publicació d’aquest edicte al BOPA per presentar les al·legacions que estimin pertinents davant del Departament de Policia.

Així mateix, d’acord amb l’article 5 d’aquest mateix Reglament, en el supòsit que no facin ús dels mitjans de defensa esmentats, es considerarà resolt l’expedient, notificada la sanció i l’import esdevindrà ferm. Val a dir també que transcorregut el termini de 10 dies hàbils esmentat, aquestes persones disposen d’altres 13 dies hàbils per fer efectiu l’import davant del Departament de Policia. Si passat aquest termini no s’ha fet efectiu l’import de la sanció, es procedirà per via executiva.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada