La policia obliga a netejar el refugi de Fontvert a uns brètols que l’havien embrutat


El cos de banders va rebre diumenge una trucada alertant que uns brètols havien utilitzat el refugi de Fontvert i que després havien marxat deixant brossa i brutícia a les instal·lacions. Els banders van avisar els voluntaris que s’encarreguen d’adequar aquest tipus d’equipaments i també la policia. Una estona després, una patrulla va trobar els responsables a la zona de la Plana i els va obligar a netejar el refugi.

El director del cos de banders, Miquel Rossell, explica com la policia “els va fer tornar a pujar i netejar el que haurien embrutat”. Afegeix que “no hi haurà cap altra sanció, a no ser que hi hagi desperfectes”. Afirma que es troben amb situacions com aquesta “en els refugis en què no s’ha de caminar molta estona per arribar-hi”. “Malauradament hem de reconduir aquestes situacions i que es prengui consciència que és un bé públic”, apunta.

Aquestes accions fa temps que duren. Les duen a terme, sobretot, grups de joves que es desplacen als refugis propers a fer-hi botellón. Des dels banders recorden que els voluntaris que s’encarreguen dels refugis només haurien d’arreglar desperfectes i no encarregar-se de la neteja. A més, posen a disposició el telèfon 148 per poder denunciar actituds incíviques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.