La Policia Municipal de la Seu intensifica la vigilància en zones on està prohibit aparcar

La Policia Municipal de la Seu d’Urgell vol posar fi a les infraccions per mal estacionament a la ciutat. És per això que des d’aquest dijous passat ha intensificat la vigilància en les zones on està prohibita aparcar.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Lluís Biosca, ha indicat que el control se centra de forma especial en espais de càrrega i descàrrega, passos de vianants, carrers per a vianants i la plaça dels Oms. “Es vol evitar els abusos d’alguns ciutadans, que en molts casos són reincidents”, comenta.

Un dels interessos principals és que espais com la Catedral de Santa Maria d’Urgell o places per a vianants estiguin lliures de vehicles. La iniciativa ha d’afavorir la seguretat i millorar la imatge de la ciutat. “No es pot permetre que els turistes contemplin la catedral envoltada de cotxes”, afirma.

Segons informa el diari Segre, dijous passat els agents de policia van denunciar en un sol dia 30 vehicles i en van retirar tres amb la grua. Aquestes xifres representen triplicar la mitjana de denúncies habituals.

L’import de les sancinos per estacions en zona de càrrega o descàrrega o a sobre d’un pas de vianants és de 120 euros. D’altra banda, per estacionar en zones indicades com a prohibides, com per exemple les zones per a vianants, és de 60 euros.