La policia investiga tot un seguit de furts a xalets que han tingut lloc darrerament. Fonts del cos d’ordre han confirmat que es tracta d’actuacions amb el mateix modus operandi i que, per tant, l’autor o autors són els mateixos en tots els casos. L’objectiu són habitatges buits d’urbanitzacions allunyades dels nuclis urbans.

En ple curs la investigació policial per enxampar l’autor o autors d’una onada de furts a habitatges perpetrats al llarg de les últimes setmanes. Es tracta, segons fonts policials, d’accions que segueixen el mateix patró i protagonitzades per la mateixa o mateixes persones. Delinqüents que, pels indicis que té el cos d’ordre dels furts, són professionals perquè actuen amb rapidesa i efectivitat. 

Els autors busquen xalets desocupats d’urbanitzacions allunyades dels centres urbans. Un cop a l’interior, els diners i les joies són els objectius principals. Tot i que la quantia dels furts és variable segons els episodis registrats fins ara, la policia confirma que als lladres no els interessen els aparells d’electrònica, ni els electrodomèstics. 

Això sí, en algun dels casos constatats per Ràdio i Televisió d’Andorra, el valor dels objectes furtats ha arribat a ser molt alt. La policia, que investiga encara el nombre de persones implicades en aquests furts i la seva procedència, ha reforçat la vigilància a les zones susceptibles de patir nous atacs. 

Paral·lelament la investigació, de moment 100% andorrana, està oberta i, de fet, els agents encara es troben en la fase de recuperació i anàlisi dels indicis en algun dels escenaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada