La  Policia inicia a partir d’avui 1 de maig una nova campanya de circulació adreçada als conductors de motocicletes i ciclomotors. Amb l’arribada del bon temps augmenta de forma sistemàtica la circulació de motocicletes i ciclomotors per les vies públiques, i històricament aquest augment es tradueix en un augment proporcional dels accidents, elevant el risc d’accidentalitat amb resultat de lesions, relacionats directament al comportament imprudent de certs conductors.

En el marc de les diferents campanyes de prevenció de conductes de risc en la conducció, el Departament de Policia informa que des d’avui s’inicia la campanya temàtica “Circulació de motocicletes i ciclomotors”.

Els principals objectius són:

– Verificar les condicions tècniques i administratives d’aquests vehicles, ITV, circular sense llum d’encreuament, circular sense casc, transport de passatgers per menors de 16 anys, assegurança, permís de conduir, permís de circulació, altres.

– Constatar les infraccions de trànsit per comportaments imprudents, avançaments indeguts, excessos de velocitat, no mantenir les distàncies de seguretat, altres.

Aquest operatiu es durà a terme entre les 7 hores del dia 1 de maig i les 19 hores del dia 5 de juny.

El Departament de Policia dóna a conèixer la seva línia d’actuació a tots els mitjans de comunicació amb la intenció d’informar al conjunt dels ciutadans. L’objectiu és millorar la seguretat viària en general, iniciant la present campanya per detectar i sancionar als conductors que hagin manifestat en la seva conducció un comportament imprudent que pugui derivar en un perill o un risc per a la integritat física i moral dels altres usuaris de la via.

Text: Servei de Policia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada