policiaSegons ha informat el Cos de Policia, darrerament ha iniciat el procés de renovació del seu parc mòbil, sense incrementar el nombre de vehicles, sinó substituint-ne els més antics. Entre altres s’ha adquirit un vehicle 4X4 de trasllat de detinguts amb les mesures de seguretat necessàries i homologades, per fer possible els trasllats amb garanties de seguretat òptimes, tant pels detinguts com pels funcionaris policials que els custodien. D’altra banda, i mitjançant el sistema rènting, s’ha dotat als efectius de vuit turismes 4X4, que disposen d’una mampara divisòria entre seients davanters i posteriors, amb un interlocutor al centre.

La Policia ha assegurat en un comunicat que “esperem incrementar aquesta xifra amb cinc dotacions més en els pròxims mesos”. Segons el cos, “el rènting garantirà la renovació del parc mòbil cada quatre anys, podent doncs oferir un millor servei i seguretat, tant al ciutadà com als funcionaris que en faran ús”.

A través d’aquest sistema rènting, també s’han renovat alguns dels vehicles de paisà de l’Àrea de Policia Criminal, dels que, per mesures de confidencialitat, no s’han ofert dades.

El cos de Policia ha afegit la seva esperança que “el servei al ciutadà es vegi millorat, així com oferir una resposta més ràpida, còmoda i eficient a les intervencions en les quals participem, a requeriment del ciutadà o a iniciativa”.

Text: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada