La Policia ha fet escorcolls durant tot el dia al comú de Sant Julià

El  servei d’ordre ha registrat el comú de Sant Julià durant la jornada. Pel que fa als excònsols detinguts han continuat tot el dia a les dependències policials acusats de malversació de fons públics i falsedat documental. Es preveu que passin la nit a l´edifici de la policia.

La policia ha registrat al llarg de tot el dia el comú de Sant Julià de Lòria per tal d´obtenir més informació en relació a la presumpta malversació de fons i falsedat documental. A mitja tarda feia acte de presència el cònsol major de la parròquia, Josep Miquel Vila. En el registre també ha estat present, com a mínim, el conseller Josep Roig. Segons han explicat fonts coneixedores del cas aquesta ha estat una de les diligències ordenades pel fiscal, que ha volgut aprofitar les 48 hores de les quals disposa per poder mantenir detinguts els excònsols de Sant Julià i l´interventor. Així doncs, Montserrat Gil, Manel Torrentallé i Josep Maria Altimir, com van fer ahir, han passat tota la jornada a l´edifici de la policia.

Altres fonts han explicat que ahir a Torrentallé se li va demanar per unes despeses valorades en 18.000 euros sense justificar. L´excònsol menor va donar explicacions i va mostrar factures. També va assegurar davant la policia que corresponien a despeses de representació i protocol quan feia tasques pel comú o per Camprabassa. Torrentallé considera que la detenció està fora de lloc, tenint en compte que no hi ha risc de manipulació de proves i que viu a Andorra. En aquest sentit, creu que hauria estat més lògic que la justícia els cités per declarar, cosa que hauria fet sense inconvenient.

Amb les diligències policials en curs fins ben entrat el vespre, Montserrat Gil, Manel Torrentallé i Josep Maria Altimir pasaran una altra nit a l´edifici de l´Obac. Serà demà que passaran a disposició de la batlle, que haurà de decidir si els allibera o decreta l’ingrés a presó.

1 comentari

  1. Demano formalment a la Policia que alimentin als detinguts no solament a base d’entrepans, ja que aquesta dieta provoca restrenyiment i afavoreix les amorroides.

Comments are closed.