Vist que el procediment selectiu d’ingrés mitjançant l’edicte del 5-4-2017, per a la cobertura de 31 places d’agent de policia, ho ha permès proveir el nombre de places promogudes pel referit edicte.

Vist que el Departament de Policia ha realitzat una nova demanda per a la cobertura de places vacants en el lloc de treball d’agent de policia.

El Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior publica l’edicte de convocatòria per contractar 10 persones que ocupin places en el lloc de treball d’agent de policia, adscrit al Cos de Policia.

Les persones interessades han d’adreçar una sol·licitud al Grup de Recursos Humans del Cos de Policia, situat a l’edifici administratiu de l’Obac, carretera de l’Obac, d’Escaldes-Endordany, precisant el número de referència 1-2017/2, acompanyat de la documentació sol·licitada, abans de les 14 hores de l’11 d’agost de 2017.

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres en horari administratiu.

Les bases de la convocatòria i el temari de la prova professional es podran trobar a: www.policia.ad. El Grup de Recursos Humans del Cos de Policia facilitarà tota la informació i els aclariment complementaris als candidats.

En els següents enllaços podeu trobar la documentació relacionada:
Plec de bases general
Temari de la prova professional
Sol·licitud de candidatura
Declaració jurada o de promesa
Consentiment de tractament de dades

També podeu trobar aquesta documentació i altra informació relacionada amb l’ingrés i formació al Cos, al nostre apartat web Ingrés i formació.

(Text: cos de Policia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada