La  UDEF xifra en 69 milions d’euros el benefici “no justificat” dels fons dels Pujol a Andorra. A més, un document bancari, al qual ha tingut accés “La Vanguardia”, revela que Marta Ferrusola, muller de Jordi Pujol, utilitzava missatges en clau en les seves comunicacions amb els bancs andorrans.

Un informe de la unitat de delictes econòmics i fiscals de la policia espanyola afirma que la família Pujol-Ferrusola va obtenir, des del 1990, un benefici econòmic no justificat de 69 milions d’euros amb els seus comptes a Andorra.

Segons l’agència “EFE”, l’informe atribueix a la família un delicte d’organització criminal, liderada per Jordi Pujol Ferrusola, fill gran de l’expresident català. D’altra banda, el rotatiu “La Vanguardia” publica un document bancari que prové del sumari del cas Pujol. S’hi revela que Marta Ferrusola hauria utilitzat missatges en clau per comunicar-se amb els bancs andorrans.

En aquest escrit, que és de fa vint anys, Ferrusola es dirigeix al seu gestor bancari com a “reverend mossèn”, i es presenta com la “mare superiora de la congregació”. Però, a més, per demanar un traspàs del seu compte al del seu fill Jordi, sol·licita que li lliurin “dos missals de la meva biblioteca a la biblioteca del capellà de la parròquia”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada