La Policia farà una concentració per les jubilacions dijous davant de Casa de la Vall

El vicepresident del Sindicat de la Policia (SIPA), Joan Comella, ha confirmat que aquest dijous a les 15.30 hi haurà una nova concentració davant de la Casa de la Vall. Tal com ha anunciat el Periòdic d’Andorra, aquesta serà la primera de ‘diverses concentracions’. Segons ha indicat Comella, aquest acte es diferencia del que va tenir lloc el passat 1 d’octubre perquè és ‘més específic de la Policia’, i és en protesta per les modificacions dels complements de jubilació que els afecten. Quant al tipus de concentració, encara no han determinat com serà, però Comella ha assegurat que ‘soroll en farem’.

Nota de la Redacció: El terme “manifestació” ha estat canviat per “concentració” com a suggeriment d’un lector.

14 comentaris

 1. Ciutadans Solidaris,va esta con vosaltres a la manifestacion,per fer costat,on estan ahora el policias,cuan els en necesitat.jo a la proxima no i sere.

 2. Pere jo soc funcionari fa 20 anys i porto un opel normalet perquè no puc aspirar a gaire més,i com jo la gran majoria de funcionaris!! no generaltzis les coses fent demagogia barata i populista!! Per cert no fa gaire la gran majoria dels paletes i treballadors d’immobliaries portaven bmw, mercedes…xalets a la platja, xalets al pueblo i ningú es queixava!!!!

  1. Una petita diferència: als paletes no els paguem amb el nostre sou.
   Es ben cert que molts dels funcionaris no cobreu aquests sous i pensions desorbitats, alehores, a que espereu a dir als qe si que ho tenen que son uns caradures?

   1. De moment amb els sous encara no es paga res a Andorra. El dia que es posi en marxa un IRPF sobre el treball just i solidari aleshores si, de totes formes soc partidari que amb els diners que es recaptin emb aquest impost sobre el treball es faci una bossa d’atur i altres prestacions per tal d’ajudar el més desfavorits. I si, tens raò hi han sous desorbitats sobretot en els càrrecs polítics que es creen a cada elecció. En el privat també hi ha molts casos de sous desorbitats i desigualtats en molt casos sexistes. I els treballadors hauriem de pressionar per millorar plegats i no mirar als altres que estan millor per que també estiguin pitjor. Mal de todos, consuelo de tontos!! Per cert el sous de la construcció si que els vam pagar entre tots, primer els que ens vam deixar hipotecar en pisos carissims que ens ofeguen i despres el govern que sel’s va gastar en carreteres, rotondes i tunels….

    1. Que els funcionaris no cobreu el sou dels impostos que ja paguem? En quin país vius? Que et penses que cada final de mes fan anar una màquina de fer bitllets?
     Ni mals de molts ni res, avantatges salarials que se us ha donat per comprar el vot, però ara s’ha acabat.
     Alguns es pensen que això de la crisi no va amb ells i donen la culpa només als polítics (que tammbé la tenen).

     1. Currante, veig que lo teu no es la comprehensió lectora, no dic que no surti dels impostos indirectes (els funcionaris també comprem, fiquem benzina, ens gastem els diners en les empreses que et donen feina…), he dit que no es pagaven directament del sou dels treballadors (cosa que tranquil ja ens arribará), això se’n diu irpf.Els que tenien la maquina de fer diners eren els empresaris, sobretot els de la construcció i el totxo fàcil! I això malauradament s’ha acabat! I si tant envejes al funcionari perquè no et vas presentar a cap edicte? preferies guanyar més diiners al privat aprofitan la maquina de fer diners?o a lo millor ho vas fer i no vas aprobar?

      1. Ermesenda, no es tracte de si vas entrar aprovant, per ser de pota negra o per que tenies un bon padrí. Els funcionaris sou necessaris i molt importants en qualsevol societat.
       Aquí es tracte que l’Estat (tots nosaltres) no us pot pagar unes jubilacions per les que no heu cotitzat. Fins ara s’ha acceptat i teniu un dret adquirit amb el que no estic d’acord però he de respectar. Però a partir d’ara les regles han de canviar o anem tots a can pistraus.

 3. Cal una nova llei que reguli tota la funció Pública,incluit la Policia. DA te majoria per fer-ho. Per que no la fà?Governar és prendre decisions.

 4. al final haurem de nar amb les forques i les torches a casa la vall com fa molts anys!!!

 5. Hola joan, quin dialeg??? Jajaja, que ets de DA??
  Al dels 500.000 euros, tu ves creiente al.solanelles
  ves…que s’ha inventat les.xifres!!!igual que el 100%
  que deia que es.cobrava quan es cobra un 40%…
  I al currante….els darrers 10 anys han sortit al menys
  50places…et.convido a que vinguis i ho vegis tu mateix
  ja n’hi ha prou de mentides! Si no ens voleu fer costat
  quan estem iniciant quelcom que beneficia a tots
  els currantes com dius tu, sino voleu.lluitar contra
  els caciques ok!!! Quedeu-se parats criticant a la poli
  o a bombers o a qui sigui, seguiu riguent les gracies
  dels desgraciats d algun diari…mentres tant…
  Ells donaran pel.cul a tots els treballadors… Seguiu
  en la.vostra ignorancia…

 6. Ja sels veu a la foto amb les ulleres de sol sobre el cap. Un treballador no les pot portar així, se li cauen quan s’acotxa per carregar alguna cosa.

 7. Algú coneix un altre país a on els policies, bombers i funcionaris en general van amb Range-Rover, BMW i altres andromines de rics?
  Realment esteu segurs que teniu dret a manifestar-vos?
  un 2% del vostre sou creieu que es pot traduir en 500.000 €?
  Tothom ha de contribuir al manteniment del pais que no es el mateix que contribuir al vostre manteniment a preu d’estrella de futbol

 8. Això es lo que feu, soroll , emprenyar i fer mal veure Andorra perquè el que es reivindicar… Coneixeu la paraula “diàleg”? La teniu a sobre de la taula, ho sabeu? Que la fareu, 30min abans del Consell per poder dir que els nostres polítics es passegen amb xuleria? Heu perdut tota la credibilitat demostrant que només penseu en vosaltres tenim els avantatges que teniu.

 9. Bona nit, no es una manifestació, es una concentració.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES