El departament de Policia i concretament la Secció de Delictes Tecnològics informa que durant el dia d’avui s’ha detectat l’enviament de correus electrònics fent-se passar per l’entitat bancària Morabanc. En dits correus es notifica al receptor que tindria un missatge prop del seu compte bancari, i que per accedir-hi, ha de clicar a diversos enllaços facilitats.

Les gestions realitzades pels serveis policials han determinat que aquests enllaços es dirigeixen vers una plana falsa “phising” de l’entitat bancària, a fi de confondre el receptor, al qual es demana que introduiexi les seves credencials d’accés al seu compte bancari.

Doncs, per aquest fet s’informa que si s’ha rebut aquest tipus de correu, no s’introdueixi en cap cas les credencials i en cas d’haver-ho fet s’informi ràpidament a la entitat bancària i als nostres serveis.

Igualment es vol agrair la col·laboració ciutadana que ha permès el descobriment d’aquest fet delictiu permetent minimitzar el seu impacte, segons un comunicat de la Policia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada