La Policia deté una persona per possessió de 32 paperines de productes estupefaents a la frontera del riu Runer

El passat dimecres a les 4 hores de la matinada, agents de Policia de l’Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana de servei a la frontera del riu Runer, procedeixen al control d’un autocar de línia regular Portugal/Andorra, quan entra pel punt fronterer.

Durant el control de documentació dels passatgers, a un d’ells se l’informa sobre la legislació vigent en matèria de salut pública al Principat, i se li demana si és posseïdor d’algun tipus de droga, manifestant no dur res.

Se li efectua un escorcoll corporal, trobant-li una pipa metàl·lica -estri utilitzat habitualment per fumar diferents tipus de droga, com cocaïna, heroïna i altres-.

A continuació s’escorcolla la zona on l’interessat era assegut, trobant entre el seu seient i la paret de la carrosseria de l’autocar, un paquet de tabac contenint trenta-dos (32) paperines de productes estupefaents, en concret vint-i-nou (29) paperines contenint cocaïna -pes total 2’3 grams- i tres (3) paperines contenint heroïna -pes total 1’5 grams-.

L’enquesta preliminar permet confirmar que les paperines són propietat de l’interessat.

L’interessat -home portuguès de 28 anys, no resident al Principat- és detingut i posat a disposició judicial en data d’ahir.

(Foto: Servei de Policia)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.