La Policia deté un jove per furtar productes alimentaris d’un magatzem

policiaEl cos de Policia ha procedit a la detenció de 4 persones durant aquesta darrera setmana (del 17 al 23 d’agost de 2015).
 
Les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (1), contra el patrimoni (1), contra la seguretat del trànsit (1) i altres delictes (1).

Delictes contra la salut publica:

– El 22/08/2015 a les 01:15 hores a la frontera hispano-andorrana del riu Runer, un andorrà de 21 anys, que accedia al Principat en possessió de LSD.

Delictes contra el patrimoni:

– El 19/08/2015 a les 00:15 hores a Andorra la Vella, un jove andorrà de 18 anys, com a presumpte autor de furt amb força en un magatzem.
Patrulla requerida per empresa de seguretat privada en haver controlat “in fraganti” a dos joves (un d’ells menor d’edat) a l’interior d’una propietat privada. Els interpel•lats han accedit al recinte saltant una tanca i forçant una de les portes del magatzem, han entrat i s’han endut productes alimentaris.

Delictes contra la seguretat del trànsit:

– El 17/08/2015 a les 02:40 hores, un andorrà de 51 anys, amb una taxa de 1,26 g/l.

Detencions per altres delictes:

– El 21/08/2015 a les 17:08 hores un home no resident al Principat de nacionalitat georgiana de 48 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública (desobediència a una ordre d’expulsió temporal del M.I. Ministre de Justícia i Interior, per un període de 3 anys).

 
(Text: cos de Policia)

2 comentaris

  1. Absolutamente de acuerdo. Hay una evidente dejación de responsabilidad por parte de las autoridades en lo que respecta al control del exceso de ruido de las motocicletas. En cuanto a la velocidad, obsérvese el cruce l’unio/illa durante unos minutos, con alta densidad de peatones, donde se aprecia perfectamente que en cualquier momento se podría producir un grave accidente de primera plana. Entonces todo serán lamentaciones pero el ó los responsables de haberlo evitado no estarían al día de hoy haciendo nada al respecto. La pregunta es: en caso de un accidente por falta de acción preventiva por parte de quienes corresponda, tendrían éstos que responder ante la justicia por dejación de responsabilidades?

  2. A veure si algun energumen d’aquestes que travessen l’avinguda Meritxell a tota pastilla amb la moto i fent un soroll infernal, acaba sortint en la llista de detinguts de la setmana. Perquè algun responsable (polític, policial, o el que sigui) hauria de fer alguna cosa: excés de soroll, excés de velocitat, etc. Els turistes mentrestant, espantats amb aquests bòlids, però a ningú d’aquí sembla que l’importi gaire. Mala imatge per al país!

Comments are closed.