El cos de policia ha procedit a la detenció de 3 persones durant aquesta darrera setmana (del 26 d’agost al 1 de setembre de 2013).

Les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes contra el patrimoni (1), contra la seguretat del trànsit (2).

Delictes contra el patrimoni:

– El 30/08/2013 a les 01:35 hores a Andorra la Vella, un jove resident de nacionalitat uruguaiana de 18 anys, com a presumpte autor de furts amb força en les coses, furts continuats, furt d’ús de vehicle i danys.

Des de principis del mes de juliol d’enguany s’han anat succeint diverses infraccions penals contra el patrimoni majoritàriament en garatges i algun establiment de la vila de Sant Julià de Lòria -sostraccions de telèfons mòbils, comandaments a distància d’obertura de portes de garatge, diners, bicicletes, furt d’ús de furgoneta, ratllades i vidres trencats a turismes, pintades amb esprai en parets, turismes i mobiliari urba-.

Una vintena de perjudicats han cursat les corresponents denuncies, valorant els perjudicis causats en més de 8500 euros.

Degut a la època de vacances en la que ens trobem, cap la possibilitat que altres afectats no hagin constatat danys i/o sostraccions, cabent la possibilitat de rebre altres denuncies posteriorment.

L’enquesta efectuada per l’Àrea de Policia Criminal -Grup de Patrimoni- porta a la detenció del presumpte autor dels fets.

L’interessat és detingut i posat a disposició judicial, posteriorment és ingressat al Centre Penitenciari de la Comella.

Delictes contra la seguretat del trànsit:

– El 27/08/2013 a les 00:39 hores, una resident espanyola de 52 anys, amb una taxa de 1’74 g/l.

– El 01/09/2013 a les 21:12 hores, un andorrà de 43 anys, amb una taxa de 1’59 g/l.