El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 5 persones durant aquesta darrera setmana (del 16 al 22 de maig de 2016).

Les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (1), contra la seguretat del trànsit (1) i altres delictes (3).

Delictes contra la salut publica:

– El 22/05/2016 a les 10:15 hores a la frontera hispano-andorra del riu Runer, un home resident de nacionalitat portuguesa de 33 anys, que accedia al Principat en possessió d’una ínfima quantitat de metamfetamina.

Delictes contra la seguretat del trànsit:

– El 16/05/2016 a les 02:40 hores, un andorrà de 22 anys, com a presumpte autor de conducció d’un vehicle automòbil en un estat del qual es derivi un perill per al trànsit a causa del consum de productes estupefaents (resultat positiu al cannabis).

Detencions per altres delictes:

– El 19/05/2016 a les 11:50 hores, un francès no resident de 46 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces i maltractaments en l’àmbit domèstic, i possessió il·legítima d’una arma de foc (escopeta calibre 12).

– El 19/05/2016 a les 23:44 hores, un andorrà de 31 anys, com a presumpte autor de injuries, amenaces i resistència greu a funcionaris en l’exercici de llurs funcions. Interessat és controlat per agents de circulació de l’Hble. Comú de Sant Julià de Lòria, per una infracció administrativa al dur un gos de raça potencialment perillosa deslligat i sense morrió, degut a aquest fet té una actitud desafiant envers aquests, i comet els il·lícits ans esmentats.

– El 21/05/2016 a les 05:30 hores, un portuguès resident de 27 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física de les persones, i injuries, amenaces i resistència greu funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions. Es produeix una discussió banal a la via pública a proximitat d’un local nocturn d’Escaldes-Engordany, i l’interessat causa lesions a dues persones que es troben al lloc, en el moment del control aquest té un actitud molt hostil envers els agents interventors.

(Text: cos de Policia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada