La Policia deté un home per maltractament en l’àmbit domèstic i trencament d’una ordre d’allunyament

La Policia ha detingut un resident portuguès de 53 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit domèstic i trencament d’una ordenança penal d’entrar en contacte amb la dona. Aquesta detenció forma part de les nou efectuades durant la setmana del 15 al 21 d’abril.

La Policia va detenir el passat dimecres un resident portuguès al Tarter com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit domèstic i trencament d’una ordre d’allunyament. Per aquest motiu, l’home va ser ingressat al Centre Penitenciari.

D’altra banda, el dijous dia 18 d’abril, els agents van detenir un jove andorrà de 24 anys a Andorra la Vella com a presumpte autor d’un trencament d’una ordenança penal de privació del permís de conduir durant vuit mesos.

Finalment, les altres set detencions corresponen a delictes contra la seguretat del trànsit, és a dir, per haver donat positiu en els controls d’alcoholèmia. La primera detenció es va produir dijous a un resident espanyol de 29 anys, amb una taxa d’1,57 g/l. El divendres els agents van detenir dues persones més, un andorrà de 23 anys, amb una taxa d’1,30 g/l i una resident espanyola de 33 anys, amb una taxa de 0,88 g/l. L’endemà dissabte, la Policia va detenir un resident dominicà de 38 anys, amb una taxa d’1,40 g/l. Per últim, el diumenge, es va detenir un resident portuguès de 21 anys, amb una taxa d’1,05 g/l; un andorrà de 41 anys, amb una taxa d’1,28 g/l; i un andorrà de 43 anys, amb una taxa d’1,42 g/l.

TOTES LES NOTÍCIES