La Policia deté un agent del cos per uns presumptes delictes patrimonials

El divendres 30 de març d’enguany es va procedir a la detenció d’un agent de Policia per uns presumptes delictes patrimonials, vinculats amb unes irregularitats detectades en la custòdia de bens i materials de servei.

El mateix dia aquest va ésser alliberat i ingressat al departament de salut mental de l’ Hospital Nostra Senyora de Meritxell per motius mèdics.

Per acord del  Ministre de Justícia i Interior, Marc Vila, l’agent de Policia ha estat suspès de funcions cautelarment, mentre s’efectua la tramitació d’un expedient disciplinari per la comissió d’una falta molt greu, a més del corresponent dossier judicial que va ser tramès a la Batllia d’Andorra per a la seva instrucció.

3 comentaris

  1. Perquè no posen les inicials com quan passen altres casos d’imprudpencies? Perquè és policia? Si fos un altre “pringadillo” dirien nom, cognoms i fins i tot que ha sopat aqella nit!!

  2. Males veus diuen que fa anys que duraba la comèdia. Aquests cassos s’ha de fer com la MENTA als horts ARrencar-la abans que proliferi.

  3. El que trobo extrany es que el portin a un hospital de salut mental, a cas es per evitar una condemna? Ja que no trobo de malalt mental robar o manipular certs elements patrimonials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.