La Policia deté tres persones per maltractaments en l’àmbit domèstic

policia La Policia ha detingut tres persones durant la setmana passada per presumptes delictes de maltractaments en l’àmbit domèstic. Aquestes tres detencions formen part de les dotze efectuades durant la setmana del 13 al 19 de gener: 2 per delictes contra la salut pública, 1 contra el patrimoni, 2 contra la seguretat del trànsit, i 7 corresponents a altres delictes.

La primera detenció per un presumpte delicte per maltractaments es va produir el passat dimarts al Pas de la Casa i es va detenir un resident portuguès de 21 anys. Posteriorment, el dijous 16 de gener, els agents van detenir també al Pas de la Casa, un no resident de nacionalitat britànica i 36 anys, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. Finalment, el dissabte la Policia va detenir a Sant Julià de Lòria un resident filipí de 41 anys també com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments.

Pel que fa als delictes contra la salut pública, els agents van detenir el passat dijous a la frontera francoandorrana de Porta, un home no resident de nacionalitat francesa de 31 anys, que accedia al Principat en un turisme particular amb 0,7 grams d’amfetamina. Posteriorment, el dia 19 de gener la Policia va detenir a Andorra la Vella, un jove andorrà de 21 anys, pel consum d’una cigarreta de marihuana que compartia amb un menor d’edat (16 anys), i se li van decomissar 0,4 grams de marihuana.

La Policia també va detenir el divendres a Canillo un home no resident de nacionalitat espanyola i 24 anys com a presumpte autor d’un delicte de danys a un turisme estacionat, en haver-li trencat tres vidres amb un pal, amb un pressupost de reparació de 1.643 euros.

Pel que fa a la seguretat del trànsit, el dilluns 13 de gener, els agents van detenir una resident de nacionalitat colombiana de 25 anys, amb una taxa d’alcohol d’1,23 g/l., en ser controlada per cometre una infracció al Codi de la circulació. I aquest diumenge, la Policia va detenir un andorrà de 23 anys, amb una taxa d’1,34 g/l., després que fossin avisats per un accident amb danys materials.

D’altra banda, el passat dilluns la Policia va detenir prop d’un local d’oci del Pas de la Casa un home no resident de nacionalitat francesa de 22 anys, com a presumpte autor d’injúries, amenaces i resistència greu a funcionaris de policia. Posteriorment, el dimecres, els agents van detenir a Encamp dues persones, un home espanyol de 31 anys i un home cubà de 41 anys, els dos residents, com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral. La patrulla va ser requerida a l’interior d’un local d’oci nocturn d’Encamp perquè s’estava produint una baralla.

Finalment, el dijous, els agents van detenir a la frontera del riu Runer, una dona no resident de nacionalitat espanyola de 39 anys, com a presumpta autora d’un delicte de desobediència a una ordre d’expulsió per un període de dos anys.