La Policia deté sis persones en una investigació per delictes contra la salut pública

policia

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 10 persones durant aquesta darrera setmana (del 16 al 22 de juny de 2014).

Les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (7), contra el patrimoni (2) i altres delictes (1).

Delictes contra la salut publica:

– El 17/06/2014 a les 20:54 hores a Escaldes-Engordany, un jove andorrà de 19 anys, per possessió de 130’4 grams de marihuana.

– Entre els dies 19 i 20/06/2014, en el marc d’una investigació judicialitzada, s’ha procedit a la detenció de 6 persones.

El Batlle instructor ha decretat el secret de sumari de les diligències d’investigació que continuen obertes.

Delictes contra el patrimoni:

– El 22/06/2014 a les 17:15 hores, a la frontera hispanoandorrana del riu Runer, una dona i un home de nacionalitat armènia no residents de 38 i 43 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de furt de mercaderia en establiments comercials.

Patrulla requerida per agents de seguretat d’un establiment comercial d’Escaldes-Engordany, ja que han seguit una parella la qual els hi han sostret uns jerseis, facilitant les dades del turisme amb el qual han marxat.

Posteriorment efectius de servei a la frontera del riu Runer controlen l’esmentat turisme trobant al seu interior diversa mercaderia de procedència il·lícita en no gaudir de cap tiquet de compra -algunes peces porten etiquetes d’establiments comercials del Principat-.

La mercaderia comissada és la següent: 9 pantalons, 6 jerseis, 4 vestits, 4 camises, 1 jaqueta, 8 parells de sabates, 6 ulleres, 3 cinturons, 7 perfums, 1 penjoll, 1 ampolla de rom i 1 cartró i 8 paquets de tabac.
La mercaderia esta valorada en més de 600 euros.

Gerents dels establiments afectats han cursat les corresponents denuncies.

(Text: cos de Policia)