La Policia deté set persones per conduir superant els límits d’alcoholèmia permesos

policia

La Policia va detenir set persones durant la setmana passada per conduir superant els límits d’alcoholèmia permesos. Aquestes set detencions formen part de les catorze efectuades durant la setmana de 3 al 9 de març.

La setmana del 3 al 9 de març s’ha tancat amb catorze detencions, set de les quals per superar els límits permesos d’alcoholèmia en conducció. La primera es va produir el dijous a un resident belga de 21 anys, que presentava una taxa d’alcohol d’1,72 g/l, després de tenir un accident de circulació amb danys materials a Escaldes-Engordany. Divendres es van detenir dues persones, una resident espanyola de 52 anys, amb una taxa d’alcohol de 0,88 g/l, i una resident espanyola de 47 anys, amb una taxa d’alcohol d’1,57 g/l, després de tenir un accident de circulació amb danys materials a Encamp.

El dissabte es va detenir un andorrà de 36 anys, amb una taxa d’alcohol de 2,01 g/l; i un andorrà de 28 anys, per conduir amb una taxa d’alcohol d’1,76 g/l, després de tenir dos accidents de circulació amb danys materials a Sant Julià de Lòria i la Margineda. Finalment, diumenge es van fer les dues últimes detencions, a un espanyol no resident de 28 anys, amb una taxa d’1,97 g/l, després de tenir un accident de circulació amb danys materials a Escaldes-Engordany, i a un espanyol no resident de 29 anys, per conduir amb una taxa d’alcohol d’1,21 g/l.

D’altra banda, la Policia va detenir aquest dijous a Escaldes-Engordany, una resident espanyola de 49 anys, com a presumpta autora de la sostracció d’una polsera dins d’un domicili valorada en 2.580 euros. El mateix dia, els agents també van detenir a Escaldes-Engordany, un resident dominicà de 23 anys, com a presumpte autor d’utilització d’una targeta de crèdit aliena en treure diners de caixers automàtics, amb un perjudici total de 450 euros.

Pel que fa als delictes contra la salut pública, la Policia va detenir el passat dimecres al Pas de la Casa, un resident italià de 43 anys i una italiana de 39 anys no resident, en possessió d’un gram de cocaïna. Posteriorment, divendres, els agents van detenir a la frontera del riu Runer un andorrà de 48 anys quan accedia al Principat en possessió de 0,2 grams de cocaïna i 0,1 grams d’haixix. Finalment, aquest diumenge la Policia va detenir a la Massana, un andorrà de 18 anys en possessió de 0,7 grams de cocaïna.

Per últim, la Policia va detenir el passat dilluns a Escaldes-Engordany, un resident espanyol de 43 anys, com a presumpte autor d’una agressió física amb lesions a l’empleat d’un pub, així com d’injúries i amenaces als agents de policia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.